Ajutăți parohia din care faci parte!
Parohia Sfântul Francisc de Assisi din Bucureșți este așa după cum ne implicăm! Parohia este așa după cum o ajuți  fie! De aceea contribuția ta este necesarăAjutăți parohia fie la colectele de duminică, fie plătind simbria, fie făcând diferite donații sau sponsorizări. Puteți susține parohia Sf. Francisc de Assisi din Bucureșți în proiectele sale de finisare, înfrumusețare, dotare, restaurare, și diverse alte activități pe care le desfășoară.

Cine salvează o viață, salvează întreaga lume!

Conform Codului Fiscal reactualizat, orice contribuabil poate alege destinația celor 3,5% din impozitul pe venit reținut de stat în anul precedent. Astfel, ai posibilitatea să alegi o cauză pe care să o susții și să redirecționezi această sumă către o entitate nonprofit.

Acest lucru nu presupune alte cheltuieli din partea ta sau a angajatorului tău.

Cei care doresc să fie parte a proiectelor de sustinere a persoanelor nevoiase şi să sprijine eforturile bisericii pot face acest lucru în contul : RO94 RNCB 0066 0039 1901 0001, Cod fiscal: 14845021 . Titular cont: Parohia Romano Catolica Sf. Francisc de Assisi.

Cantina Milostirii

În fiecare a treia sâmbătă din lună încercăm să ajutăm un număr de circa 24 de enoriași care trăiesc în sărăcie materială și umană. Enoriași benevoli se organizează pentru a le duce pachete cu mâncare, dar mai ales prezența și iubirea fraternă.

Va puteti implica prin donatii sau ajutor fizic.

Contributia anuala

Este 1% din venitul anual al familiei. Se poate achita integral sau partial cu ocazia sfintirii locuintelor sau in cursul anului. Familiile si persoanele singure, care au venituri reduse, ofera cat au posibilitatea sau deloc.  Va multumim pentru colaborarea si staruinta de a va trai cu adevarat botezul si in felul acesta sunteti cu adevarat vii. Va multumim pentru generozitatea dovedita fata de nevoile Bisericii, ale comunitatii si al celor saraci.

Doneaza 3,5%

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE COPII, TINERII SI FAMILIILE  SUSȚINUTE DE BISERICA  NOASTRA.

2% au devenit 3,5%! Datorită modificărilor legislative, acum poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Parohia Sfantul Francisc de Assisi care sustine si deruleaza  programe de asistență socială și spirituală, promovează dialogul și solidaritatea socială, în vederea îmbunătățirii calității vieții și a păstrării demnității umane.